Nejnovější recenze ze sekce Hrací podložky
- Perfektní!!!
- Kvalitní dečka pro malé děti
- Kvalitní materiál za rozumnou cenu
- pestrý,barevný,výborný materiál,interaktivní,super
Vyrobek na plovoucce nebo dlazdicich klouže, hrozí úraz.
Výrobek má těžkou zelenou krabici na zapínání, tím celé piano postrádá smysl. Čekám, kdy s tím mladý praští a bude to na kusy.
Pianko je tišší, takže pro někoho asi ok, ja bych uvitala ovládání hlasitosti. Dětem se jako zábava líbí,ale radši mlátí do plastového piana. Uvidíme časem..
Perfect!
Vypadá dobře i v obýváku a je jednoduché lego vysypat a nasypat zpět.
Podložka je pěkná a materiál příjemný a bez zápachu (na rozdíl od pěnových puzzlí).
Opravdu nepropouští chlad od podlahy.
Dětem se moc líbí a rády si na ní hrají.
Dobrý
- Krásné, měkoučký příjemný materiál a hezké hračky.
Využití teprve bude,nelze zatím hodnotit!
PlayTo Hrací deka s melodií Sloník
Přidáno: 6. prosince 2021
(naposledy upraveno 6. prosince 2021)
Zakoupeno v Pompo.cz
- Materiál
- Krásné barvy
Deka je krásná, plyšová takže úžasný materiál, krásné barvy, řekla bych přesně podle fotek na e-shopu. Jediné co mě překvapilo, že je deka hodně tenká, na koberci bez problémů, ale na chladnější podlaze by byla asi zima, zkrátka nemá žádnou výplň. Ale i přes to si myslím, že za tu cenu jsme lépe vybrat nemohli a s výrobkem jsme opravdu spokojeni.
- Spokojená
- Líbí se
Za těch 6 dní jsem prozatím dostala poděkování za nákup.Ještě se nikdo neozval,že by mi měla objednávka přijít.Tak prozatím hodnotím vše záporem.
Podložku jsme zatím nevyzkoušeli, ale dali jsme na doporučení našich známých, kteří s ní mají výborné zkušenosti.
+ moderní hračka
Levné a funkční :-)
Levné a funkční :-)
Pěkný,kvalitní splnil mé očekávání.Odpovídá obrázku v nabídce.
žádne zatim nemám budu to zkoušet na štědrý den s vnukem