Nejnovější recenze ze sekce Hrací podložky
- Omyvatelná,není studená,krásně barevná,velká
- Výborná hračka pro miminka.
- Je bezpečná.
- Navíc je pěkně barevně sladená.
Hračku doporučuji všem miminkám.
- Krásná příjemná deka
- Posuvná poutka na závěsné hračky
- Nahoře je hrací a svítící panáček, který má super melodie, klasická hudba
- Různé hračky, šustící, chrastící
- Možnost dokoupit náhradní hračky
Deka je super, příjemný materiál, byť polyester, tak je příjemný. Krásně barevná, pěkné zpracování. Na hrazdičce jsou posuvná poutka, dají se dokoupit i jiné hračky, ale ty co tam jsou, chrastí, šustí, je tam i zrcátko na prohlížení. Nahoře v křížení hrazdičky je hrající a svítící panáček, má moc příjemné melodie, mění barvu po dotyku. Snad bude i miminko nadšené jako rodiče.
Skvělé
- Nelze vyprat veškeré části (z hracího slona nelze vyjmout elektronika)
- Měkká, hodně pohodlná
- Velikost pro celou rodinu
- Oboustranná, super design
- Hodně výrazná, mimi prohlíží celé hodiny
- Pásky se suchým zipem usnadní skladování
- Skvělá údržba, lesklý povrch
Rozhodně se vyplatí koupit, i když patří k dražším na trhu. Celkově předčila naše očekávání, obrázky jsou ve skutečnosti ještě hezčí než na fotkách a je opravdu pohodlná. Vše jednodušše setřete. Absolutní spokojenost.
- vypadá kvalitně, nijak nezapáchá
- měkká tak akorát, tlumí náraz (pád), je příjemná na sezení, autíčka po ní ale jezdí dobře :-)
- praktická na údržbu (oproti skládacím pěnovým puzzle)
- oboustranná
- pocitově je opravdu studená - na první dotyk, při delším kontaktu už ale nestudí. Ale toto je její nepříjemná vlastnost. Klasické pěnové puzzle (z polyetylenu) jsou na dotyk výrazně teplejší. Doufám že si zvykneme.
- má sice protiskluzný vzorek ale při lezení sedmiměsíčního dítka v oblečení mu to trochu podkluzuje
- barevná strana je opravdu "divoká" a nepřehledná, šedá strana je pěkná decentní
- materiál podložky dle odpovědi od výrobce: polyuretanová pěna - termoplastický polyuretan
- vyrobeno v Číně
- výrobce udává že je vhodné pro děti od 0 let
- protože je pocitově studenější a trochu klouže tak jsme zvažovali její vrácení. V porovnání s pěnovým puzzle nakonec ale volíme tuto podložku protože je měkčí, praktičtější na údržbu a není nijak cítit
- Kvalitní a krásný výhled
- zboží předčilo mé očekávání, spokojenost.
Naprostá spokojenost, deka i hrazdička jsou ještě hezčí než na obrázku, pěkně hraje a svítí, malému se taky líbí :)
Koupeno v extra akci okolo 700Kč a kvalita naprosto předčila očekávání.
Super podložka za pěkný peníze, jsem naprosto spokojená. Žádné ohyby, hned se krásně narovnala, hřeje, dostatečně velká.
- Hezké tlumené barvy
- Mnoho možností pro rozvoj dítěte
- Bytelná hrazdička
- Návod není v čestině
o.k.
Zatím je všechno v pořádku, zboží jsme hned rozbalili a předali uživateli. Ten vypadal spokojeně a zaujatě. Autíčko jezdí a přitom hraje, je možnost vybrat si z několika melodií, které nejsou nijak rušivé. Deka je složitelná a jednoduše použitelná.
Koupila jsem zbytečně velkou podložku,stačila by menší...
- Lehká, snadno se přenáší
- Omyvatelná
- Krásný motiv s mořským světem
- Obšitý okraj
- Super tepelná izolace, máme na dlažbě a není mi zima, když si na ni sednu
- Měkoučká, tlumí pády miminka
- Krásné provedení které zaujme
- Miminko zabaví výborně ať je na bříšku či na zádech
- Možnost posouvat vrchní "ramena"
- Pekne barevna, hodne ruznych hracek, pomer kvalita cena je ok.
Tuto deku uz meli obe me deti. Ted uz porizeno novou pro synovce a snad bude delat stejnou radost. Hlavni hracka uprostred - svitici a hrajici kocicka je pekne zpracovana. Zvuky jsou prijemne. Puvodne tuto deku koupili jsme na doporuceni maminek a nelituji. Je skvela!
zavěšené hračky by mohly být delší
- Velice pěkné pro malé dítě.
Zobrazuji 401 - 420 ze 500 recenzí « Předchozí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Další »