Nejnovější recenze ze sekce Hrací podložky
Barvy krásné a výrazné, vše odpovídá vyobrazení , prostorné a krásně měkké
Super
Pěkná podložka. Hlavně se líbí male Terezce.
Velká hrací plocha. Neklouže na plovoucí podlaze. Dobře se meje. Maximální spokojenost.
Perfektní deka využitelná jak doma, tak na cestách, včetně přidělání na kočárek.
- Příjemný materiál, podložka se snadno udržuje
- Používání podložky složené na polovinu lze pouze na jedné straně, nevidíte tak bohužel design druhé strany
dobré zpracování,
- Příjemný materiál a po vyprání v pořádku
dobra kvalita, odpovídající cena
- Velikost. Miminko ma dostatek prostoru na lezeni a hrani si. Jak dlouho vydrzi material, tezko rici. Zatim ji mame kratce. Vyrobek pochazi z Ciny. Dobre omyvatelna i skladaci.
- Zatim nedokazi zhodnotit kvalitu materialu.
moc pěkné vyhotovení
- hrazdička je málo stabylní
- Snadno se přenáší
- Kvalitní provedení
- Ideální velikost
- Praktická kapsa
- Dostatečně velká,malá je spokojena
- Je moc hezká
Silná, splnila mé očekávaní .doporučují
- Příjemná a praktická podložka i na cestování
Jsem spokojena, podporuje rozvoj dítěte
- Deka vypadá hezky, líbily se mi použité hračky, kousátka. Deka byla vyhodnocena jako nejprodávanější, oblíbená mezi rodiči.
- Neměla by se prát. Až po zakoupení jsem zjistila, že je uvnitř deky všitá věc, která hraje.
Deku jsem použila párkrát a velmi brzy letěla do popelnice. Plusy a mínusy uvádím výše. Na přiloženém návodu je uvedeno, že je možné pouze povrchové čištění. Nejspíš z důvodu hrající věcičky všité uvnitř deky. Jasně, deku asi můžete hodit do pračky, ale pak teda nebude hrát. Asi to vymýšlel někdo, kdo děti vůbec nemá, protože je to absolutně nepraktické. Mimina slintají, blinkají atd. Rodičům doporučuji něco, co se dá normálně hodit do pračky a sušičky. Znovu bych nekoupila a byla jsem naštvaná na sebe, že jsem takhle blbou deku vybrala.
moc krásné zpracování, veliká spokojenost,dárek při narození vnuka
- Krásné zpracování
- Příjemný materiál