Nejnovější recenze ze sekce Hrací podložky
- Deka je hebká a měkká
- Barevné provedení je velmi příjemné
- Šustivé sloní uši jsou opravdu velké lákadlo
- Zrcátko je moc chutné
- Umístění ukotvení oblouků neodpovídá obrázku, na jedné straně jsou príliš blízko u sebe
Mimino zdá se být s produktem spokojené.
Deka je super. Dostatečně velká, pěkně barevná, normální hezké obrázky, interaktivní, našitá kytička, chrastítko a tak.
- měkké, hřejivé, barevné
ještě jsme nevyzkoušeli
- Super velikost a kvalita , snadné umývatelný a fajn na cesty !
- Různé stupně hlasitosti a různé hudební režimy. Naše miminko je z nej nadšeno o super ke hraní na tummy time!
Kvalita,supr
- Barevnost
- Dobře provedeni
Doporučuji
- Skvělá velikost
- Docela snadno se udělají vrypy, když se třeba někdo těžký zapře loktem. Hračkou se to nedělá.
hezké
- Dečka je sice trošku menší, ale vypadá moc dobře
Nálepka na krabici označuje možný věk použití od 36 měsíců! i když v internetovém obchodě u výrobku je uvedeno 0+, určitě nemůže splňovat normy vhodné pro kojence, novorozence. Na fotce se jeví krásně, dorazí pouze v papírové krabici, kde jsou součásti uvnitř naházené, vypadá "fórově" jako polský nebo čínský výrobek... Vraceli jsme zpět, osobně nedoporučuji.
- hezký
Okamžitě se trhá ve švech
- velice hezké
- trošku hůř se nafukuje-ale jde o to, najít ,,grif"
určitěbych podložku doporučila, je hezká,barevná, měkoučká a miminkům se moc líbila
- Deka ma krasne provedeni ocenuji moznost ohradky
- Balonky
- Chrastitko opravdu hodne zaujalo
- Krasne provedeni a barvy
- Snadna udrzba, prani na jemny program
- Bezpecne zrcatko nepouzivam boli z neho oci, neprijemne se do nej divat
- Slon je krasny ale piskatko uvnitr nic moc, staci bohate
Vybirala jsem mezi touto podlozkou a Tiny Love podlozkou. Jsem rada ze jsem zvolila tuto a dokoupila jsem si hrajiciho jezka Marie Tiny Love (stoji za to). Nejvice se mi libi motiv na dece, moznost okraju a micky, snadna udrzba. To byl hlavni tahak proc tato hraci decka. Male se moc libi. Kdybych opet vybirala, koupila bych ji znovu.
- Hezká a barevná hrazdička
- Kvalitní zpracování
- Nízká cena
- Hezká zábava pro miminko
Kvalita a rychlost dodani
Správně bych neměla hodnotit, přišla mi jiná varianta výrobku. Nechtělo se mi reklamovat. Výrobek ve druhém provedení není špatný v poměru cena x kvalita.
Zobrazuji 301 - 320 ze 500 recenzí « Předchozí 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Další »